NL | FR

BAIK en het goede doel

BAIK zet zich sinds haar bestaan in voor een aantal goede doelen.

In 2011 werd tijdens de veiling een kunstwerk met Marc Herremans gekocht, dit ten voordele van “To Walk Again”, een inititatief van Marc Herremans.

In 2012 nam Yolanda deel aan de Ride2Barca, een 16-daagse fietstocht van Gent naar Barcelona met 10 vrouwen. Hiervoor werd geld ingezameld, dit ten voordele van Think Pink, de nationale borstkanker campagne.

In 2013 werd opnieuw tijdens de veiling van “To Walk Again” een kunstwerk aangekocht van Ironman Hawaii winnaar Frederik van Lierde.

In 2014 werd tijdens een prive veiling de Cannondale Pink F29 van Vlad Sabau, de Roemeense topper, aangekocht, dit ten voordele van Pink Ribbon.

In 2015 heeft BAIK via een veiling het unieke slice frame van Michelle Vesterby gekocht. De opbrengst ging naar het kankerfonds. In 2015 zijn we ook gestart met de Xduathlon, de opbrengst ging naar bone4kids.

In 2018 rijdt het BAIK ladies team mee met de Ride for Think Pink Challenge. Een vierdaagse fietsrit van Parijs naar Brussel. Hiervoor wordt geld ingezameld, dit ten voordele van Think Pink.

Op deze manier wenst BAIK actief bij te dragen aan een we care mentaliteit.