NL | FR

E-BIKES

Bij BAIK vindt u de meest uitgebreide, recente Cannondale E-bikes collectie. Ook hierin bieden wij diverse testmodellen aan. De electrische fiets is niet meer weg te denken aan het straatbeeld. Voor jong en oud. Het fietsen wordt voor iedereen een groot plezier, weer of geen weer!

Bekijk hieronder enkele modellen per type, het volledige gamma vindt u steeds terug op www.cannondale.com


BAIK biedt nu ook fietsverzekeringen aan voor stadsfietsen en e-bikes, i.s.m. ENRA fietsverzekeringen.
Klik hier voor een offerte.

Mavaro

High-tech E-mobility
Het beste veersysteem in zijn klasse, perfecte framegeometrie en ongelofelijke afwerkingskwaliteit. De Mavaro Neo zet een nieuwe standaard voor comfortabele trekkingbikes.

Mavaro Neo is :
Comfortabele, stijlvolle en functionele e-bikes die het toonbeeld zijn van hightech e-mobility.

Type rijder:
Ontworpen voor de prestatiegerichte rijder, brengt de Mavaro Neo het beste koppelmoment in zijn klasse, een ultrasoepele krachtoverbrenging en een laag gewicht. Dit model is er voor dames en heren.

Moterra

De Moterra geeft je extra kracht in de pedalen in de bergop. De suspencion zorgt voor extra comfort om ook de technische afdalingen te kunnen doen. De Moterra komt er in verschillende uitvoeringen.

Quick Neo

De quick Neo is een sportieve E Bike en met zijn licht gewicht een ideale fiets om fit te blijven . De quick Neo is er in 2 modellen, voor dames en heren.