Welkom bij Bikelife Nossegem, verdeler van Stromer, Cannondale en BMC.

Bikelife Nossegem is de nieuwe vestiging van Bikelife Bikestore uit Lot. Centraal gelegen in Nossegem (bij Zaventem), vlak aan de afslag van de E40.

Wij bieden u het volledige gamma van Cannondale: alle typen fietsen, kleding en accessoires. Ontdek en test zelf de nieuwste Cannondale bikes: road, MTB, triatlon, E-bike, urban, fitness en kinderfietsen.

Nieuw in ons aanbod is Stromer. Het Zwitserse merk van speed pedelecs. Door hun vermogen, bereik en elegantie winnen ze elk jaar wel ergens in de fietsbranche een award. Deze fietsen zijn milieuvriendelijk en voor bedrijven zelfs 120% aftrekbaar. Stromer kan u helpen gezonder door het leven te gaan, juiste in deze tijd biedt het een goed alternatief voor auto of openbaar vervoer. Test eerst en overtuig u zelf .Baik nieuws

Lockdown 2.0 - enkel op afspraak

02.11.2020

Coming soon MAAP Cycling apparel

02.11.2020

BAIK wordt Bikelife Nossegem

09.10.2020

Topstone 2021

01.08.2020

Nieuw nu bij ons verkrijgbaar. Stromer : de speed pedelec voor pendelaars

04.06.2020

Ook wij sluiten onze deuren voor enkel weken ivm lockdown, maar blijven wel bereikbaar via telefoon of mail. Wij kunnen u beperkt op afspraak helpen.

Nieuwe Openingsuren:
di t/m vrij : op afspraak

zat: op afspraak

Gesloten op maandag, zon- en feestdagen.


Herstellingen enkel op afspraak mogelijk.


In verband met maatregelen van COVID-19 Vragen wij u een mondmasker te dragen in de winkel als ook uw handen te ontsmetten.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief