-->

Welkom bij BAIK, de Cannondale Concept & Triathlon Store

BAIK is de enige Cannondale Conceptstore in Belgie. Centraal gelegen in Nossegem (bij Zaventem), vlak aan de afslag van de E40.

Wij bieden u het volledige gamma van Cannondale: alle typen fietsen, kleding en accessoires. Ontdek en test zelf de nieuwste Cannondale bikes: road, MTB, triatlon, E-bike, urban, fitness en kinderfietsen.

Nieuw in ons aanbod is Stromer. Het Zwitserse merk van speed pedelecs. Door hun vermogen, bereik en elegantie winnen ze elk jaar wel ergens in de fietsbranche een award. Deze fietsen zijn milieuvriendelijk en voor bedrijven zelfs 120% aftrekbaar. Stromer kan u helpen gezonder door het leven te gaan, juiste in deze tijd biedt het een goed alternatief voor auto of openbaar vervoer. Test eerst en overtuig u zelf .

Daarnaast specialiseren wij ons in triathlon, u vindt alles wat u nodig hebt voor het zwemmen, fietsen en lopen. En dit alles voor mannen, vrouwen en kids


Baik nieuws

BAIK wordt Bikelife Nossegem

09.10.2020

Topstone 2021

01.08.2020

SOLDEN - SALES tot -70% korting!

01.08.2020

Nieuw nu bij ons verkrijgbaar. Stromer : de speed pedelec voor pendelaars

04.06.2020

Nieuwe Openingsuren:
di t/m vrij : 9.00 - 18.00

zat: 9.00 -17.00

Gesloten op maandag, zon- en feestdagen.


Herstellingen enkel op afspraak mogelijk.


In verband met maatregelen van COVID-19 Vragen wij u een mondmasker te dragen in de winkel als ook uw handen te ontsmetten.


Schrijf je in op onze nieuwsbrief