NL | FR | EN

BAIK Top Team

BAIK is ontstaan uit passie voor sport in het algemeen, triathlon in het bijzonder en fietsen in het extreme. Wij willen onze filosofie delen en uitdragen naar onze klanten. Hiertoe zijn wij bij oprichting op zoek gegaan naar een aantal lokale clubs met gemeenschappelijke doelstelling. Wij werken inmiddels ook nauw samen met hen bij de organisatie van een aantal jaarlijkse sportevenementen.

BAIK Clubs:
Wielerclub Nossegem; de fietsclub uit Nossegem. VC Nossegem
Endurance Team Zaventem (ETZA); multisportclub uit Nossegem.ETZA
Tribe ; triatlon club met 3 doelgroepen; multimove voor de allerkleinsten, jeugdwerking (beloond met 5 sterren), volwassenen. TRIBE

Daarnaast geven wij specifieke materiaal sponsoring aan een aantal getalenteerde sporters die als ambassadeurs voor BAIK en Cannondale werken .

Elke Dom - ETZA . Pakt dit jaar 2 keer podium in agegroup 40+. Behaald brons bij de dames Tour Transalp.

Nicolas Auverdin - BAIK team. Deed zijn eerste volledige triatlon in Vichy en wint daar in zijn agegroup 30-34. Ultieme droom is Hawaii. Rijdt met een Slice Hi-mod DI2, Supersix Evo DI2 en F 29".

Stijn Roelens - TRIBE. Al enkele jaren ervaring in lange afstand triatlon en behaalde dit jaar zijn ticket voor Hawaii 2016 in Vichy. Rijdt met Slice en Supersix Evo .

Eddy Feliers en Sven Huts - BAIK Team. Behalen in 2015 brons bij de Masters tijdens Belgisch kampioenschap Run & Bike. Behoren tot de snelste (Master) lopers in extreme situaties. Lopen met Brooks en fietsen met F 29".

Tel & Co Cycling Team. Het team bestaat uit 15 man en rijden voornamelijk XC wedstrijden en amateur weg wedstrijden. Rijden met F-SI, Scalpel SI, Jekyll, Supersix Evo. De mannen staan regelmatig op podium bij lokale wedstrijden, zo won Stijn onlangs de Emperor Challenge, een XC Eliminator wedstrijd in Bierbeek. Sam behaalde tal van overwinningen maar zijn grootste was de overwinning in de Benelux Cup in Erezee. Ward deed het dan weer goed op de weg en won oa in de GP Zolder.