NL | FR

BAIK Top Team

BAIK is ontstaan uit passie voor sport in het algemeen, triathlon in het bijzonder en fietsen in het extreme. Wij willen onze filosofie delen en uitdragen naar onze klanten. Hiertoe zijn wij bij oprichting op zoek gegaan naar een aantal lokale clubs met gemeenschappelijke doelstelling. Wij werken inmiddels ook nauw samen met hen bij de organisatie van een aantal jaarlijkse sportevenementen.

BAIK Clubs:
Wielerclub Nossegem; de fietsclub uit Nossegem. VC Nossegem
Endurance Team Zaventem (ETZA); multisportclub uit Nossegem.ETZA
Tribe ; triatlon club met 3 doelgroepen; multimove voor de allerkleinsten, jeugdwerking (beloond met 5 sterren), volwassenen. TRIBE

Daarnaast geven wij specifieke materiaal sponsoring aan een aantal getalenteerde sporters die als ambassadeurs voor BAIK en Cannondale werken .

Elke Dom - Baik team. Triatlete lange afstand. Behaalde brons bij de dames Tour Transalp. Rijdt met Slice en Supersix Evo.

Nicolas Auverdin - BAIK team. Triatleet lange afstand. 3x win AG. 2x IM Hawaii qualifier. Rijdt met een Slice Hi-mod DI2, Supersix Evo.

Stijn Roelens - TRIBE. Triatleet lange afstand. Al enkele jaren ervaring in lange afstand triatlon en behaalde zijn ticket voor Hawaii in 2016. Rijdt met Slice en Supersix Evo en F-SI 29".

Eddy Feliers en Sven Huts - BAIK Team. MBT en lopersduo. Behalen in 2015 brons bij de Masters tijdens Belgisch kampioenschap Run & Bike. Behoren tot de snelste (Master) lopers in extreme situaties. Lopen met Brooks en fietsen met Supersix Evo en Scalpel Si.

Kristel Polet - Tribe. Triatlete lange afstand. Nog een snelle loopster die inmiddels haar strepen heeft verdiend in triatlon. Win dames Chtriman. In 2018 staat oa IM Vichy op agenda. Lopen met brooks. Rijdt met de slice women's.