NL | FR | EN

Fitness Bikes

Bij BAIK vindt u de meest uitgebreide, recente Cannondale FITNESS
bikes collectie. Ook hierin heeft Cannondale aljarenlang een gekende
reputatie. De Fitness collectie is bedoeld voor mensen die gezond willen
leven en wat vaker de fiets willen nemen. Buiten zijn, actief zijn en
genieten van de natuur.

Quick (Carbon& Speed)

Comfortabel snel.

Of je nu op zoek bent naar een toerroute door de Pyreneeën of aan het cafe-hoppen bent aan de Amalfikust, laat de kilometers gewoon voorbij rollen terwijl jij geniet van het uitzicht . De Quick SPEED vermengt de snelheid en wendbaarheid van een racefiets met een sportieve rechtop zitpositie en de veelzijdigheid van 700x28c banden. Als een shopping toer jouw idee is van een geweldige vakantie of als je simpelweg de lange weg naar het werk wilt nemen in de ochtend, dan is de Quick Speed een perfecte partner.

Type rijder:
Oudere rijders die terugkeren in de sport, nieuwe rijders die met meer comfort op de weg willen rijden, snelle forensen en groepsrijders

Modellen:
Quick Carbon 1
Quick Speed 1
Quick Speed 2
Quick Speed 3
Quick 4
Quick 5

Quick CX

De Quick CX is een hybride fiets waar u zowel mee op de weg als op onverharde wegen kunt rijden. On-road efficientie versus off-road robuustheid. De Quick CX heeft een vernieuwd mountainbikeframe, 700c noppenbanden, voor vering en schijfremmen. Dit maakt hem tot de perfecte fiets voor avonturen op een gravelweg, off-road paden door het park of forensengebruik in alle weersomstandigheden.

Type rijder:
Iemand die op zoek is naar een fiets die past bij zijn avontuurlijke geest, of dat nu betekent het verkennen van de gravelwegen in het Zwarte Woud of het trotseren van de kasseienstraatjes in Verona.

Modellen:
Quick CX 1
Quick CX 4

TANDEM

De beste in zijn klasse komt terug om de concurrentie een lesje te leren. De Cannondale tandem is terug en is beter dan ooit met een race-model dat klaar is voor het avontuur en een mountain-model dat van de gebaande paden af wil. Samen is het leven leuker.

Type rijder:

Voor de fietser die geniet van de reis… in gezelschap.

Modellen:
Tandem 29